& Claroscuro: Concert Extravagant

LaPiratesse & Claroscuro presenteren:

Een concert extravagant

met Big Ensemble door studenten van Fontys Academy Music and Performing Arts

Een concert dat al je zintuigen bespeelt: een totaalbeleving met muziek, dans, spoken word en visuals. Via haar extravagante kostuums en gedaanteverwisselingen neemt LaPiratesse je mee op een muzikaal en visueel intrigerend avontuur.

Dit doet ze samen met Claroscuro, een Antwerpse band van 4 multi-instrumentalisten. Zoals LaPiratesse wisselt van gedaante, wisselen zij onderling instrumenten zoals viool, bas, en traditionele Mexicaanse folk-instrumenten. Het verfrissende muzikale palet dat ze hiermee creëren is een mix van jazz, modern-klassiek, funk en mariachi en onderstreept de vele karakters die LaPiratesse tot leven brengt.

Na een avontuur in Mexico met symfonisch orkest hebben LaPiratesse & Claroscuro hebben hun muziek nu uitgewerkt voor studenten in Big Ensemble van AMPA:

Een concert extravagant in een orkestraal jasje!

Bekijk het volledige concert op Youtube!

Dit project is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten, Makersfonds Tilburg en Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.”

Advertisement
%d bloggers like this: